Dodatna oprema

parallax background

TERMOSTATI

Mogućnosti regulacije grijanja pomoću termostata.

Kontrolirajte ELIAS infracrveni grijač kvalitetnim termostatom renomiranih proizvođača. Sve upravljačke jedinice možete nabaviti kod naših specijaliziranih trgovcaca. Nudimo termostate za kabelsku vezu ili daljinsko upravljanje. Sve komponente mogu se lako međusobno kombinirati. Naravno, možete nastaviti koristiti i Vaše postojeće termostate ako zadovoljavaju moderne zahtjeve. Informirajte se kod se našeg specijaliziranog prodavača o mnogobrojnm moćnostima upravljanja Elias IG.

parallax background

STALCI

Vrhunska kvaliteta za jednostavno korištenje.

ELIAS grijač je proizveden prema najvišim standardima kvalitete. Oslonite se na vezu između našeg grijanja i raspona inteligentne dodatne opreme. Sve su ove komponente dizajnirane upravo za potrebe ELIAS grijanja. Za sigurnu i jednostavnu upotrebu, preporučujemo sljedeću kvalitetnu opremu.

Alternative zidnoj montaži

Kada panel ne možete ili ne želite montirati na zid, možete izabrati odgovarajući stalak. Oba se modela mogu i izravno pričvrstiti u tlo, bez staklene ploče. U tom slučaju, priključni se kabel može sakriti u unutrašnjost stalka.parallax background